Koit Brinkmann • 23. veebruar 2017
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Vaata ametnike häid diile tööautodega

Keskkonnaametile kuulunud Toyota Hilux pandi Auto24 müüki üle kahe korra kõrgema hinnaga.  Foto: Auto24

Äripäev küsis välja andmed keskkonnaameti poolt liisingufirmale tagastatud sõidukite kohta, mille ameti töötajad said turuhinnast tunduvalt madalama jääkväärtusega välja osta. Pärast andmete edastamist teatas amet, et ei teavita edaspidi liisingufirmat oma töötajatest, kes soovivad seda autot omandada.

Erinevalt teistest riigiasutustest said keskkonnaameti töötajad siiamaani ülisoodsalt välja osta ameti liisingufirmale tagastatud sõidukid ning Äripäevale saabunud vihje järgi teenisid keskkonnaameti töötajad autosid edasi müües kopsakat palgalisa. 

Seda artiklit näevad Äripäeva tellijad.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas