Koit Brinkmann • 23. veebruar 2017 kell 12:30
Uudised
Ainult tellijale

Vaata ametnike häid diile tööautodega

Keskkonnaametile kuulunud Toyota Hilux pandi Auto24 müüki üle kahe korra kõrgema hinnaga.  Foto: Auto24

Äripäev küsis välja andmed keskkonnaameti poolt liisingufirmale tagastatud sõidukite kohta, mille ameti töötajad said turuhinnast tunduvalt madalama jääkväärtusega välja osta. Pärast andmete edastamist teatas amet, et ei teavita edaspidi liisingufirmat oma töötajatest, kes soovivad seda autot omandada.

Erinevalt teistest riigiasutustest said keskkonnaameti töötajad siiamaani ülisoodsalt välja osta ameti liisingufirmale tagastatud sõidukid ning Äripäevale saabunud vihje järgi teenisid keskkonnaameti töötajad autosid edasi müües kopsakat palgalisa. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum