• Jaga lugu:

  Valitsus kinnitas maksuameti juhi finantsinspektsiooni nõukokku

  Maksu- ja tolliameti peadirektor Valdur Laid

  Äripäev kirjutas eile, et finantsinspektsiooni nõukokku hakkab peagi kuuluma ka maksu- ja tolliameti värske peadirektor Valdur Laid, kes vahetab ametis välja poliitiku Valdo Randpere. Täna kinnitaski valitsus Laidi rahandusministri ettepanekul ametisse.

  Samuti sai valitsuse kinnituse rahandusministeeriumi kantsleri Veiko Tali nõukogus jätkamine. Veiko Tali on 2011. aasta 27. jaanuarist rahandusministeeriumi kantsler ja finantsinspektsiooni nõukogu liige aastast 2001.
  Valdur Laid on tänavu 1. juunist maksu- ja tolliameti peadirektor ning tal on enam kui 20-aastane juhtimiskogemus telekommunikatsiooni-, finants- ja avalikust sektorist. Enne maksuametisse suundumist töötas ta pikka aega erasektoris tippjuhina, tüürides näiteks eelmise aasta detsembrini telekomifirma Telia Soome üksust.
  Vastavalt finantsinspektsiooni seadusele on nõukogu liikme volituste tähtaeg kolm aastat nõukogu liikmeks nimetamisest. Finantsinspektsiooni nõukogu koosneb kuuest liikmest. Ametikoha järgi on nõukogu liikmed rahandusminister Toomas Tõniste ja Eesti Panga president Ardo Hansson. Lisaks kuuluvad nõukokku keskpanga asepresident Madis Müller ja keskpanga nõukogu liige Rein Minka. Nõukogu nimetatavatest liikmetest nimetab pooled rahandusministri ettepanekul Vabariigi Valitsus ja pooled Eesti Panga presidendi ettepanekul Eesti Panga Nõukogu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
BP teenis suure kasumi ning maksab kopsakat dividendi
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.