Ka Tele2 hakkab telekanaleid pakkuma

17. august 2017, 11:03
Tele2 mast
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170817/NEWS/170819774/AR/0/AR-170819774.jpg

Mobiilioperaator Tele2 hakkab tänasest koostöös Viasatiga pakkuma teleteenust, mis sisaldab vabalevist lahkunud Eesti kanaleid ning välismaiseid filmi- ja spordikanaleid, teatab ettevõte.

Tele2 müügi- ja turundusdirektori Kristjan Seema sõnul jõuavad Viasati ja Tele2 ühispaketiga nii internet kui ka telepilt kõikjale Eestis. "Kanalitevalik on tugev - näeb nii vabalevist kadunud kodumaiseid kanaleid kui ka väga populaarset filmikanalit TV1000 ja spordile orienteeritud Viasat Sport Balticut," ütles Seema. Ta lisas, et kui traadiga interneti levikul Eestis on selged geograafilised piirangud, siis üle õhu leviva 4G katvus on 96 protsenti ja paketiga saab internetti piiramatult kasutada. 

Tele2 ja Viasat pakuvad kombopaketti kahes variandis. 25eurose kuutasuga Hõbepakett sisaldab piiramatu mahuga internetiühendust allalaadimiskiirusega 30 megabitti sekundis ja üleslaadimiskiirusega 10 megabitti sekundis ning ühtekokku rohkem kui 25 Eesti, tõsielu-, uudiste-, laste- ja elustiilikanalit. 28 eurot kuus maksev Kuldpakett hõlmab lisaks filmi-, spordi- ja Vene telekanaleid. Liitumistasu kombopakettidel puudub ning teenuse hinnas sisaldub vajalike seadmete rent ja paigaldus.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. August 2017, 11:03

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing