Äripäev • 29. august 2017 kell 10:30

Viking Window investeerib miljoneid

Viking Window.  Foto: Mihkel maripuu / Postimees / Scanpix

Aina enam küsivad Viking Window kliendid käepideme asemel rakendusega avanevaid uksi ja aknaid ning selleks et püsida turul edukas, investeerib ettevõte arendusse miljoneid eurosid, kirjutab Järva Teataja.

Vaata ka Infopangast:

Viking Window AS

Paide vallas tegutsevas aknaid ja uksi tootvas Viking Window ASis on juhatuse esimehe Toomas Agasilla selgitusel juba paar aastat püsinud kasvusirge jälle tõusma hakanud, juba aasta algusest on turud aktiivsemad nii välismaal kui ka Eestis ja ettevõte julgeb prognoosida lausa 15protsendist käibekasvu, kirjutab Järva Teataja.

Üle 20 aasta ettevõtet juhtinud Agasild rääkis Järva Teatajale, et harvad pole juhud, kui sisseastuv klient soovib äpiga töötavat ust. "Kui sõrmejäljelugejaga uks on meil tootmises, siis arendusmeeskonnal on uurimisel juba ka äpi lahendus. Küll saab see ka olema, sest kui äpp lükkab käepideme minevikku, siis nii lihtsalt on," ütles ta.

Edu turul nõuab Agasilla ütlust mööda suuri investeeringuid seadmetesse, millega arendatud tooteid valmistada, summasid Agasild väga nimetada ei tahtnud, kinnitas vaid, et ikka miljoni euro kanti.

Ettevõtte selle hooaja suurim tellimus Eestis küündis üle 200 000 euro, need olid Moskvasse Eesti saatkonda läinud tammepuidust aknad.

Loe pikemalt Järva Teatajast.

Hetkel kuum