• Jaga lugu:

  New Yorgis rammis kaubikujuht jalakäijaid

  New Yorgis Tribecas rammis kaubikujuht jalakäijaid.Foto: Reuters

  New Yorgis Manhattani lõunaosas sai teisipäeval kaheksa inimest surma rünnakus, kui sõiduk rammis kõnni- ja rattateel viibijaid. Vahejuhtumis sai vähemalt 11 inimest vigastada. Esialgsetel andmel oli tegemist terrorirünnakuga.

  Politsei tulistas kahtlusalust ning võttis ta vahi alla. 
  Enne jalgrattateel inimeste rammimist sõitis sõiduk otsa koolibussile, milles sai kokkupõrke tagajärjel vigastada kaks last ja kaks täiskasvanut.Kokku sai politsei teatel surma kaheksa inimest. 11 inimest sai raskelt vigastada, kuid nende seisund pole eluohtlik. Argentina välisministeeriumi teatel hukkus rünnakus viis Argentina kodanikku ja veel kaks sai vigastada. Argentina turistid tähistasid New Yorgis oma ülikooli kokkutuleku 30. aastapäeva.Belgia ametivõimude teatel oli üks hukkunutest ja kolm vigastatut Belgia kodanikud.Ründaja oli 29aastane Usbekistanist pärit mees Saifullo Saipov, kes tuli USAsse 2010. aastal. CNNi andmeil leiti tema rendiveoki juurest käsitsi kirjutatud kiri, milles ta kinnitas, et tegi seda ISISe nimel.USA ametivõimude kinnitusel oli tegemist terroriaktiga. Samas pole neil andmeid, et tegemist oleks olnud suurema skeemiga, kirjutas New York Times.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.