Äripäev • 9. mai 2018 kell 14:00

Hommikuprogrammis: tulemustasude kaotamine - ettevõtte edu pant?

Margus Nõlvak (Mainor Ülemiste juht)  Foto: Andras Kralla

Äripäeva hommikuprogramm uurib, kuidas tulemustasude kaotamine ettevõtte edule kaasa aitab. Sel teemal kõneleme Mainor Ülemiste juhatuse esimehe Margus Nõlvakuga.

Toitumise, une ja füsioloogia mõjust elukvaliteedi parandamisele kõneleb biohäkker ja kirjanik Siim Land. Konverentsi "Brave World" korraldaja Eva Ponomarjov tutvustab neljapäeval toimuva tulevikutöö konverentsi peateemasid ja esinejaid.

Stuudios on Tiina Saar-Veelmaa ja Liis Amor.

Neljapäev jätkub kolme saatega.

11.00-12.00 "Poliitikute töölaud". Räägime tasuta ühistranspordist maakonnaliinidel ning majandus- ja taristuminister Kadri Simsoni maakondliku ühistranspordi piletihinna määrusest ning sellest, millised valikud jäävad piletihinna kehtestamisel ühistranspordikeskustele. Samuti tuleb juttu, kas tasuta ühistransport laiemalt on õigustatud ning millised head ja vead sellega kaasnevad. Teemat lahkavad stuudis keskerakondlane Erki Savisaar majanduskomisjonist ning endine rahandusminister ja tänane riigikogu liige Sven Sesteri IRList. Saadet juhib Indrek Mäe.

13.00-14.00 "Terviseuudised". Saates on külas unearst Heisl Vaheri. Võtame ette nii magamise tähtsuse kui ka unehäired ja nende ravi. Räägime kellakeeramise mõjust ja muustki. Saatejuht on Kadi Heinsalu.

15.00-16.00 "Viimane mudel". Mida kujutab endast masinõpe? Kus võib ettevõtluses masinõppe näpujälgi juba kohata ning kuidas võiks masinõpet äriliselt enda kasuks tööle panna? Kuidas täpsemalt, seda kuuleb juba saatest. Külas on Kristian Allikmaa (Datafruit), Andrei Doman (Mooncascade), Hendrik Luuk (Alphablues) ning Taavi Tammiste (Sifr). Saadet juhib Priit Pokk.

Hetkel kuum