Äripäev • 11 juuni 2018

Sutter saatis Suti Eesti Energiast minema

Andres Sutt pani ameti maha  Foto: Andras Kralla, Äripäev

Eesti Energia klienditeenuste valdkonna eest vastutav juhatuse liige Andres Sutt lahkub juunis Eesti Energiast pärast poolteist aastat.

Andres Suti juhtimise all olev valdkond jagatakse teiste juhatuse liikmete vahel: klienditeenuste ning äri- ja infotehnoloogia valdkonda juhib Hando Sutter, regulaatorsuhteid aga Andri Avila.

Eesti Energia juhatus jätkab neljaliikmelisena. Juhatusse kuuluvad juhatuse esimees Hando Sutter, finantsdirektor Andri Avila, energia tootmise eest vastutav juhatuse liige Raine Pajo ning projektide, tehnoloogia ja uue äri eest vastutav juhatuse liige Margus Vals.

 

 

Andres Sutt asus Eesti Energiasse tööle 2017. aasta alguses. Andres Sutt on varem töötanud Euroopa Finantsstabiilsuse Fondi (EFSF) tegevjuhi vanemnõunikuna ja Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) direktorite nõukogu liikmena, esindades Eestit IMFi Põhja-Balti valijaskonnas. Aastatel 2001–2009 oli ta Eesti Panga asepresident

Hetkel kuum