• Jaga lugu:

  Ryanair tühistas sadu homseid lende

  RyanairFoto: EPA

  Lisasks juba toimunud suvistele tööseisakutele ähvardab odavlennufirma Ryanairi tegevust järjekordne streigilaine, seekord Saksamaal, hoiatas lennuhüvitisettevõte Skycop.

  Lennufirma on kohustatud selle tulemusel tühistama kokku 250 homset Saksamaalt väljuvat ja sinna saabuvat lendu. Homne tööseisak mõjutab koguni 45 000 reisija plaane.
  Saksamaa piloote esindav Vereinigung Cockpiti (VC) pilootide ühing andis lennufirmale aega kuni 6. augustini, et ettevõte pakuks välja sobiva lahenduse, vastasel korral ähvardasid piloodid streikida.
  Saksamaa piloodid soovivad Ryanairiga pidada palgaläbirääkimisi, samas olukorras on ka Rootsi, Belgia ja Iiri piloodid, kes korraldavad samuti homme tööseisaku, mille tulemusena jääb koos Saksamaa streigiga ära ligi 400 lendu ning kannatanute arv küündib 75 000 reisijani.
  Lennuhüvitisettevõtte Skycop juhi Marius Stonkuse sõnul käsitletakse streike siiani veel erakorralise asjaoluna, mistõttu ei ole Ryanairil kohustust maksta kuni 600 euroni küündivat moraalse kahju kompensatsiooni. Suurbritannia Tsiviillennuamet (CAA) aga soovitab kõikidel reisijatel, kelle Ryanairi lend on streigi tõttu tühistatud, siiski nõuda kuni 600 euroni küündivat moraalse kahju kompensatsiooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.