Äripäev • 14. juuni 2019 kell 5:31
Uudised
Ainult tellijale

Kümneid miljoneid teeninud investorid kulutasid taas raha

Aivar Berzin on üks Nelja Energia endiseid aktsionäre, kelle rahaga ostis Sunly Poolas päikeseelektrijaama projekte.  Foto: Marko Saarm, Sakala/Scanpix

Nelja Energia müügist kümneid miljoneid eurosid teeninud investoreid koondav taastuvenergiaettevõte Sunly ostis Poolas Krakowi lähistel seitse päikeseelektrijaama projekti. Rajatavate päikeseparkide koguvõimsus on 7 megavatti, teatas ettevõte.

Sunly, mille gruppi kuuluv Sunly Startup investeeris alles hiljuti eeslaste targa põrandakütte idufirmasse Smart Load Solutions, sisenes ostuga Poolas esimesele välisturule, ütles Sunly Poola ja Leedu turgude juht Tadas Navickas.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum