Jaga lugu:

Arendaja: hiigeldeposiit ei takista Kalev Panorama valmimist

Klientide kindlustunnet silmas pidades tasus Tallinna kesklinnas Kalevi staadioni kõrval asuvat Kalevi Panoramat arendav Tycoon OÜ seoses kohtuvaidlusega Conex OÜga ligi 700 000 eurot kohtudeposiiti, teatas arendusettevõte.

Kalev Panorama torn majad tantsupeo proovi taustal  Foto: Tiina Oja, Postimees/Scanpix

Deposiidi tasumine võimaldab Tycooni teatel Kalevi keskstaadioni lähedusse kerkivad elumajad ehitada valmis aasta lõpuks.

Kalevi Panoramat arendav Tycoon OÜ teatas, et lõpetas lepingu ehitusettevõtte Conex OÜ, kuna viimane ei suutnud tagada oma töötajate nõuetekohast kvalifikatsiooni. Kohtuvaidluse ajaks on halduskohus seadnud arendusele 700 000 euro suuruse hüpoteegi. Sama suur kohtudeposiit võimaldab projekti arendamisega edasi minna ning annab ka korteriostjatele kindluse võimalike laenuotsuste tegemisel.

"Kuigi kohtuvaidlus on alles algusjärgus, panime vaidluse all oleva summa kohtu kontole hoiule, sest tahame tagada kindlustunde praegustele ja tulevastele ostjatele,” märkis Tycoon OÜ juhatuse liige Juri Petrov. “Kalevi Panorama on meie jaoks märgilise tähtsusega projekt, millega soovime näidata parimat kvaliteeti nii ehituses kui kõiges muus, mis arendusega kaasneb."

"Ehkki kohtulik hüpoteek ei mõjutanud otseselt meie kliente ning ei tekitanud neil raskusi pangast laenu saamisega, on oluline kogu arenduse positiivne foon," märkis Petrov.

Kalevi Panorama on elamuarendus Tallinna kesklinnas, mis koosneb kolmest 14korruselisest korterelamust. Kokku on majades 180 korterit ja 232 parkimiskohta. Elamud on varustatud targa maja süsteemiga, mis võimaldab juhtida oma korteri kulusid reaalajas.

Jaga lugu:
Hetkel kuum