Äripäev • 15. oktoober 2019 kell 9:47
Uudised
Ainult tellijale

M.V.Wool teeb Harku tehases täieliku sterilisatsiooni

M.V.Wooli nõukogu esimehe Meelis Vetevoolu sõnul pole ettevõte tehasest alates suve keskpaigast võetud proovidest leitud listeeriabakterit, kuid Vetevoolu perekonnale kuuluv kalatööstust läbi sellegipoolest veel kord täieliku puhastuse.  Foto: Liis Treimann

M.V.Wool AS viib ettevõtte Harku tehases läbi täieliku sterilisatsiooni ning peatab sel nädalal kaheks päevaks tootmise. Tootmise peatamise ja puhastuse eesmärk on välistada listeeriabakteri esinemine tootmishoones ja -pindadel.

„M.V.Wooli tehase ruumidest ja tootmispindadelt ei ole alates 1. juulist kordagi avastatud listeeriabakterit. Nüüd oktoobris on võetud 41 pinnaproovi, mis olid kõik samuti listeeriavabad. Sellele vaatamata viime tootmises veel kord läbi täispuhastuse, et välistada täielikult genotüübi ST1247 esinemine ettevõttes,“ ütles M.V.Wooli nõukogu esimees Meelis Vetevool.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum