Allan Rajavee • Anu Jõgi • 20. detsember 2019 kell 11:17
Uudised
Ainult tellijale

Pankrotti läinud Soome fond oli seotud 1Partneri arendusega

Kadriorgu ja Piritat ühendavasse rannaparki loodud uusarendusse (fotol keskplaanil) investeeris ka raskustesse sattunud Icon Corporation. Arendust juhtinud 1Partner Advisory juhtivpartner Erkki Ääremaa tõdes, et neil põhjanaabrite fondiga mingeid probleeme polnud.   Foto: 1Partner

Vinget tootlust lubanud Soome kinnisvarafond Icon Corporationi tee viib terve hulga pankrottideni. Muu hulgas on fondi kodulehel Tallinna projektina kirjas Kadriorgu rajatud Rannapargi elumajad, mille arendust vedas 1Partner.

Kokku ehitati Kadriorgu ja Piritat ühendavasse rannaparki 4500 ruutmeetrile 60 korterit hinnavahemikus 120 000 eurost 350 000 euroni. Majad valmisid 2017. aasta lõpus ja arendust juhtis 1Partner Advisory.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum