Eliisa Matsalu • 20. märts kell 10:22
Uudised
Ainult tellijale

Mis saab FIEdest, kes sotsiaalmaksu juba ära tasusid?

Valitsus otsustas vabastada füüsilisest isikust ettevõtjad esimese kvartali sotsiaalmaksu kohustusest. Otsus tehti viis päeva pärast esimese kvartali sotsiaalmaksukohustuse tähtaega. Mis saab neist, kes oma sotsiaalmaksu ettemakse õigel ajal ära maksid?

Rahandusministeeriumi maksupoliitika osakonna juhataja Lemmi Oro  Foto: Andras Kralla

Rahandusministeeriumi maksupoliitika osakonna juhataja Lemmi Oro ütles täna pressikonverentsil, et need, kes maksid juba avansilise sotsiaalmaksu ära, kantakse see summa ettemaksekonto arvestusse. Kes on kohustuse täitnud ja seda väga vajab, see saab selle raha tagasi taotleda, aga see võib jääda ka tuleviku kohustuste täitmiseks

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum