Äripäev • 5. mai kell 5:43
Uudised
Ainult tellijale

Kruuda ja Vichmanni sõda 15 miljoni pärast jõudis vahefinišisse

Marcel Vichmann sai ringkonnakohtust soovitud tulemuse, kuid mitte veel lõplikku kinnitust, et sõda miljonite eurode pärast on läbi.  Foto: Andras Kralla

Marcel Vichmanni ja Oliver Kruuda vaidlus 15 miljoni euro suuruse võla üle jõudis Tallinna ringkonnakohtus vahefinišisse: kohus otsustas, et Kruuda ja tema pankrotistunud ettevõte AS Rubla vastutavad Vichmanni OÜ Best Idea esitatud nõude täitmise ees solidaarselt.

Best Idea nõue põhineb Marcel Vichmanni poolt läbi tema erinevate äriühingute Oliver Kruudale ja tema ettevõtetele antud laenudel ning kokku ostetud võlakirjadel ja aktsiatel, teatas Vichmanni ettevõtet esindanud TSG Baltic.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum