Signe Sillasoo • 20. mai 2020 kell 12:49
Uudised
Ainult tellijale

Ettevõtjad testivad digitaalset immuunsuspassi

Immuunsuspass võimaldab turvalist juurdepääsu erinevate COVID-19 testide tulemustele, mida on võimalik jagada tööandjate, ametnike või pereliikmetega.  Foto: SIPA/Scanpix

MTÜ Back to Work testib ühte maailma esimest digitaalset immuunsuspassi, mille loojate hulka kuulvad ka idufirmade Bolt ja TransferWise asutajad, kes soovivad pärast koroonaviirusest tingitud eriolukorda ja kaugtööd turvaliselt tööle naasta, kirjutab Reuters.

Digitaalne immuunsuspass on mobiili- ja veebirakendus, mis aitab loobuda kulukatest distantseerimismeetmetest. Praegu testimisel olev rakendus annab turvalise juurdepääsu erinevate COVID-19 testide tulemustele, mida on võimalik jagada tööandjate, ametnike või pereliikmetega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum