Äripäev • 30. juuli kell 9:14
Uudised
Ainult tellijale

Aab soovib Vesterbacka tunneli projekti lõpetada

Soome visionäär ja tunneliprojekti Finest Bay Area eestvedaja Peter Vesterbacka.  Foto: Andras Kralla / Äripaev

Tuginedes arendaja FinEst Bay Area Development OÜ taotlusele, riigi täiendavalt kogutud infole ning koostööle Soome riigiga teeb riigihalduse minister Jaak Aab valitsusele ettepaneku jätta algatamata Tallinna-Helsingi tunneli ja tehissaare riigieriplaneering

„Tunnustan arendajat FinEst Bay Area Development OÜ-d nende ambitsioonika ja innovaatilise plaani eest kahe riigi jaoks olulise ühenduse rajamiseks,“ ütles riigihalduse minister Jaak Aab. „Ent riigile täna teadaoleva info valguses on meil põhjust kahelda selle projekti elluviidavuses nii keskkondlikel, majanduslikel kui ka julgeoleku kaalutlustel," lisas Aab.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum