Katariina Krjutškova • 12. august kell 12:23
Uudised
Ainult tellijale

Fantoomärikas ei tulnud kohtusse, sest kartis kõige hullemat

Kolmapäevasel istungil jättis skeemimeister Kristian Kesner kõik pika ninaga. Kohtukutse saatnud Kati Reitsaku sõnul (pildil paremal) võiks kaaluda tema ülekuulamist videosilla vahendusel.   Foto: Liis Treimann

Nn sajandi maffiprotsessi tunnistaja Kristian Kesner kolmapäeva kohtusaali ei ilmunud, sest kardab prokuratuuri sõnul oma elu ja tervise pärast. Nüüd kaalutakse tema ülekuulamist videosilla vahendusel.

Kolmapäevasel hotelli- ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri kriminaalmenetluse istungil arutati üle tunni aja selle üle, kuidas saaks justkui angerjana käte vahelt libisevat fantoomärikat tunnistajapinki tuua. Teda on oodatud juba selle aasta algusest peale, kui kohtus hakati uurima pankrotistunud laenuäri MiniCreditiga seotud asjaolusid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum