Jaroslav Tavgen • 12. oktoober kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Eesti ootab oma lipu alla 200 kaubalaeva. Kui reaalne see on?

Eesti soovib maksusoodustuse kaudu oma lipu alla tuua hulga kaubalaevu.   Foto: Raul Mee

Eesti kehtestas maksusoodustused, et tuua Eesti lipu alla suur hulk kaubalaevu. Paraku eksperdid kahtlevad, kas sellest piisab: parem hilja kui mitte midagi, kuid konkurentsis jääme nõrgaks ning probleeme jagub.

"Ma ei tea, kellele see on mõeldud. Selliselt see ei tööta,” võttis meremeeste esindaja Jüri Lember asja kokku. "Parem hilja kui mitte kunagi, kuigi me oleme nüüd juba kõvasti hiljaks jäänud,” tõdes endine transpordiminister Raivo Vare, kes lisas, et praegusest sammust siiski ei piisa: puudub lisaboonus, mis motiveeriks laevadel lippu vahetama.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum