Eliisa Matsalu • 16. jaanuar kell 9:42
Uudised
Ainult tellijale

Ootamatud tarneraskused COVID-19 vaktsiiniga: mis saab edasi?

Mitu Euroopa riiki, sh Eesti saavad Pfizeri-BioNTechi koroonavaktsiini lubatust väiksemas koguses, kuna USA ravimihiiglane aeglustab tarneid ja ravimid jagunevad riikide vahel ebavõrdselt.  Foto: SIPA/Scanpix

COVID-19 vaktsineerimine jätkub uuel nädalal plaanitust vähendatud mahus. Sotsiaalministeerium kinnitas, et tervishoiutöötajatele on vajalik vaktsiini teine doos tagatud

Eile selgus, et mitu Euroopa riiki on teada andnud, et nad saavad Pfizeri-BioNTechi koroonavaktsiini lubatust väiksemas koguses, USA ravimihiiglane aeglustab tarneid ja ravimid jagunevad riikide vahel ebavõrdselt. Sotsiaalminister andis ülevaate, mis seis Eestis vaktsineerimisega hetkel on ja mis saab edasi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum