Allan Rajavee • 25. märts kell 6:40
Uudised
Ainult tellijale

Kaubandus-tööstuskoda ei poolda palgalõhe vähendavat eurodirektiivi

Kuigi Kaubandus-tööstuskoda toetab palgalõhe vähendamist, siis ei alga see probleem mitte tööandjatest, vaid ühiskondlikest hoiakutest, märkis koja peadirektor Mait Palts.   Foto: Liis Treimann

Eesti Kaubandus-tööstuskoda toob ettevõtjatelt kogutud tagasiside põhjal välja, et direktiivi kehtestamine ei aita kaasa soovitud eesmärkide saavutamisele, kuid suurendab seejuures oluliselt Eesti ettevõtete halduskoormust.

Euroopa Liidu palkade läbipaistvuse direktiivi eelnõu kohaselt lisanduvad tööandjatele mitmed kohustused, näiteks tuleb välja töötada karjäärieeskirjad ning suurtele ettevõtetele lisandub uus aruandluskohustus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum