Anu Jõgi • 16. aprill kell 14:15
Uudised
Ainult tellijale

Tippjuhtide vaade aastale: ebakindel, aga ülimalt optimistlik

Majanduse avanemine võib tuua suhteliselt meeldiva aasta, kui mutatsioonid pahandust ei tee, leiab SEB privaatpanganduse strateeg ja majandusanalüütik Peeter Koppel.  Foto: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix

Möödunud masendava aasta järel paistab ettevõtjatele elu kui lill, üle poole Eesti tippjuhtidest näeb kasvu nii enda ettevõttele kui ka tervele Eestile, pea pooled ettevõtjad plaanivad töötajaid juurde palgata, näitab PricewaterhouseCoopersi (PwC) tippjuhtide küsitlus.

Usk majanduskasvu maailmas, mis eelmise aasta algul selgelt langes, on nüüd võtnud tugeva suuna üles. Maailma küsitletud 5000 tippjuhist kolmveerand usub, et sel aastal maailma majandus kasvab.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum