Dmitri Poltavski • 31. juuli 2019 kell 11:00
Arvamused
Ainult tellijale

Dmitri Poltavski: Teflon-Boris, mission possible

Tehkem üks asi kohe alguses selgeks: Boris ei ole loll, ta pole ka kloun või ühepäevakuningas, ükskõik kuidas mõned massiteabevahendid ja poliitilised jõud ka ei püüaks teha temast labast karikatuuri, kirjutab ajakirjanik Dmitri Poltavski.

Ühendkuningriigi peaminister Boris Johnson.  Foto: STR

Boris Johnson armastab šokeerida, kuigi Ühendkuningriigis endas see vaevalt kedagi eksitab. Seal nimelt teatakse, kui petlik võib olla taoline tola-tobukese imidž. Johnsonit võib õigusega lugeda Briti tänapäeva valitseva eliidi üheks kõige ekstraordinaarsemaks esindajaks. Etoni ja Oxfordi vilistlane, meisterlik kõnemees ja poliitilise poleemika ületamatu meister, Daily Telegraphi ja Spetatori särav kolumnist, peale kõige muu veel ka Osmanite impeeriumi siseministri järeltulija ja Elisabeth II kümnenda põlve sugulane.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum