Ago Luude • 13. september 2019 kell 3:00
Arvamused
Ainult tellijale

Argo Luude: PPPs pole midagi halba

Rahandusminister Martin Helme idee rahastada suuri taristuprojekte erakapitali ja riigi koostöös pole halb, oluline on ausus ja läbipaistvus ja Helme suudaks selle tagada, kirjutab Eesti Keskkonnateenuste juhatuse esimees Argo Luude.

Ökodukt Tallinna–Tartu maanteel.  Foto: Erik Prozes

Mitu aastat pärast seda, kui Eesti oli jälle vabaks saanud ja mina tööl juba väheke karjääri teinud, tekkis soov soetada endale elamine. Tollel ajal elasin Tartus äia-ämma juures ning tahtmine omaette saada oli suur. Nii ma siis vaatasin ringi, mis korterid maksavad. Mingil imelikul põhjusel maksid tol ajal sisuliselt kõik kolmetoalised korterid 169 000 krooni, polnud isegi vahet, kus linnaosas see asus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum