Andree Raid • 26. juuni kell 15:10
Arvamused
Ainult tellijale

Andree Raid: korterihindade pooleks löömist seekord ei tule

Kinnisvaraturg pole praegu koomas, sel on vaid tugev külmetus, mis tuleb läbi põdeda, ütleb Raid & Ko kinnisvarabüroo juhataja Andree Raid.  

Suurt korterite odavnemist ostjad ootama ei peaks, suuremat allahindlust saab ainult hinnast, mis on algselt olnud turutasemest märgatavalt kõrgemal, kirjutab Raid & Ko kinnisvarabüroo juhataja Andree Raid.

Alates märtsi kuu eriolukorrast on korteritehingute arv tüürinud mitmekümne protsendi suurusesse languseni, kuid hindadeni pole koroona mõju veel ulatunud. Korterite müüjad ei taha hindu alla lasta, ostjad on samuti ootel ja jälgivad, mis tulevik toob. Kui hinnad paigale jäävad, jääb ka tehingute arv madalale tasemele, analüüsis elamispindade turul toimuvat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum