Sonny Aswani • 19. august 2013 kell 3:48

Armastus esimesest pilgust

 17 aastat tagasi esimese Aasia välisinvestorina Eestisse tulnud ettevõtja Sonny Aswani tunnistab, et hakkas Eestit armastama esimest pilgust peale.

"Vastuarmastusega on nii, et siin olnud tõuse ja mõõnasid nagu igas suhtes, aga armastust on olnud kindlasti rohkem kui halbu asju," räägib Aswani. "Kui ma olen Eestis mõne probleemiga kellegi poole pöördunud, olgu valitsuse või kellegi teise, siis on mu mure ikka lahenduse leidnud. Ma armastan tõepoolest seda maad, ja Eesti on mind hästi kohelnud."

Aswani peab oma ettevõtete suurimaks varaks inimesi. Tema kolleegid on ühtlasi ta sõbrad, kellega koos ta puhkab ja reisib. Ka Tallinna Pagari tänava eksklusiivse kortermaja tulevasi elanikke tunneb ta enamjaolt isiklikult.

Mida arvab Aswani Eesti majanduse teise kvartali nigelatest tulemustest ja riigivõla suurendamise debatist ning missuguseid investeeringuid ta Eestis plaanib, sellest loe tänase Äripäeva paberlehest.

 

 

Hetkel kuum