• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  A im vsjoravnoo

  Millal siis veel tulla välja paljastusega erakondade rahastamise kohta, kui mitte enne valimisi. Kahjuks on vene valijaskond, mille häältega Keskerakond Tallinnas võimul püsib, sedasorti paljastuste suhtes täiesti immuunne. Neil on kama kaks, kas raha tuleb kilekotist või idapiiri tagant, nemad hääletavad ikka za Savisaara.

  Suuremale osale eestikeelsest inforuumist aga ei ütle endise „Savisaare sõltlase“ Tarmo Lausingu ülestunnistus mitte midagi uut. Reformierakonna rahastamisskandaal raputas ühiskonda sellepärast, et osas ühiskonnas oli Reformil mingisugune usalduskrediit. Oli ettekujutus, et asjad võivad käia ausalt. Keskerakonna puhul  pole millestki sellisest põhjust rääkida. Seega, kui Reformierakonna kaasus ühiskonnas murrangut ei toonud, siis praegu on lootust veelgi vähem – seda enam, et prokuratuur loobus asja uurimast. Kui Lausing jääb ootama Savisaare luba selleks, et teised mustade rahapakkidega seotud nimed välja öelda, siis suubub kogu lugu kiirelt naeruväärsusse.  Nii et nimed kähku lauale, muidu on asi täitsa mokas!
  Keskerakonna toetust Tallinnas, st kohalike valimuste tulemust ei mõjuta kogu see lugu kõige vähemalgi määral. Nagu ei mõjutanud ka idarahaskandaal. Venekeelne valija sellistest asjadest numbrit ei tee. Ja seni, kuni teised parteid venekeelse valijaga suhtlema ei hakka, ei saagi Tallinnas midagi muutuda.
  Autor: Vilja Kiisler, Vilja Kiisler
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Lauri Läänemets: küpse mõtlemisega ärieliit on hõivamas sotside valimisprogrammi
Sotsiaaldemokraadid peavad tõsiselt peeglisse vaatama, kui meie väärtuste eestkõnelejateks on saamas erakonna asemel riigi ärieliit, kirjutab sotside uueks juhiks kandideeriv Lauri Läänemets.
Sotsiaaldemokraadid peavad tõsiselt peeglisse vaatama, kui meie väärtuste eestkõnelejateks on saamas erakonna asemel riigi ärieliit, kirjutab sotside uueks juhiks kandideeriv Lauri Läänemets.
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Foxway neelas konkurendi Taanis
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Valitsus kavandab kaugküttele lisatoetust
Sadadesse miljonitesse eurodesse ulatuva energiahindade toetuspaketiga jäeti unarusse kaugküttega majapidamised, mis moodustavad kodudest poole. Nüüd hakkab valitsus tekkinud vajakajäämist lappima.
Sadadesse miljonitesse eurodesse ulatuva energiahindade toetuspaketiga jäeti unarusse kaugküttega majapidamised, mis moodustavad kodudest poole. Nüüd hakkab valitsus tekkinud vajakajäämist lappima.