• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olympic omandab Itaalia tütarettevõtte

  OlympicFoto: Raul Mee

  Kasiinofirma Olympic Entertainment Group AS saab oma Itaalia tütarettevõtte The Box S.r.l. ainuomanikuks. Seni kuulus OEG-le 70% The Box S.r.l. aktsiatest.

  Omandatud osa suurus on 60 000 eurot. Kokku on The Box S.r.l. osakapital 200 000 eurot. 30%-lise osaluse omandamine toimub OEG äripartnerilt ja kaasosanikult GHolding S.r.l. Poolte kokkuleppel tehingu summat ei avaldata. Tehingu tulemusena puudub oluline mõju OEG kasumile, varadele ja kohustustele, teatas börsifirma.
  Tehingute järgselt kuulub OEG-le 100% valdusettevõttest The Box S.r.l., millele omakorda kuulub 100%-liselt kaks Itaalia turul kasiinooperatsioonidega tegelevat tütarettevõtet - Slottery S.r.l. ja Jackpot Game S.r.l. Kokku opereerib The Box S.r.l. tütarettevõtjate kaudu Itaalia turul 14 kasiinot rohkem kui 450 mänguautomaadiga.
  Nasdaq Omx Tallinna börsi reglemendi tähenduses on sõlmitud tehingute puhul tegemist küll seotud isikuga (GHolding S.r.l. omas olulist osalust OEG tütarettevõtjas The Box S.r.l.) sõlmitud tehingutega, kuid samas ei ole need käsitletavad oluliste tehingutena seotud isikuga. 
  OEG juhatuse ja nõukogu liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud. OEG ei tasunud GHoldingule tehingu raames oma aktsiatega ning GHolding S.r.l. ei oma OEG aktsiaid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Kulla hind tõusis enam kui kahe kuu tippu
Kulla hind tõusis enam kui kahe kuu kõrgeima tasemeni, sest Ukrainaga seotud geopoliitilised pinged ning aktsiate odavnemine panid investoreid turvasadamat otsima, vahendab Reuters.
Kulla hind tõusis enam kui kahe kuu kõrgeima tasemeni, sest Ukrainaga seotud geopoliitilised pinged ning aktsiate odavnemine panid investoreid turvasadamat otsima, vahendab Reuters.
Aasta ettevõtte Chemi-Pharmi finantsjuhi vaade kriisiga kohanemisele: Directo äritarkvara sai asendamatuks
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.
Kurioosne: enamus maailma krüptoäridest on registreeritud Eestisse Käive ulatub miljardite eurodeni
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.