Rainer Saad • 22. oktoober 2015 kell 14:30

Olympic omandab Itaalia tütarettevõtte

Olympic  Foto: Raul Mee

Kasiinofirma Olympic Entertainment Group AS saab oma Itaalia tütarettevõtte The Box S.r.l. ainuomanikuks. Seni kuulus OEG-le 70% The Box S.r.l. aktsiatest.

Omandatud osa suurus on 60 000 eurot. Kokku on The Box S.r.l. osakapital 200 000 eurot. 30%-lise osaluse omandamine toimub OEG äripartnerilt ja kaasosanikult GHolding S.r.l. Poolte kokkuleppel tehingu summat ei avaldata. Tehingu tulemusena puudub oluline mõju OEG kasumile, varadele ja kohustustele, teatas börsifirma.

Tehingute järgselt kuulub OEG-le 100% valdusettevõttest The Box S.r.l., millele omakorda kuulub 100%-liselt kaks Itaalia turul kasiinooperatsioonidega tegelevat tütarettevõtet - Slottery S.r.l. ja Jackpot Game S.r.l. Kokku opereerib The Box S.r.l. tütarettevõtjate kaudu Itaalia turul 14 kasiinot rohkem kui 450 mänguautomaadiga.

Nasdaq Omx Tallinna börsi reglemendi tähenduses on sõlmitud tehingute puhul tegemist küll seotud isikuga (GHolding S.r.l. omas olulist osalust OEG tütarettevõtjas The Box S.r.l.) sõlmitud tehingutega, kuid samas ei ole need käsitletavad oluliste tehingutena seotud isikuga. 

OEG juhatuse ja nõukogu liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud. OEG ei tasunud GHoldingule tehingu raames oma aktsiatega ning GHolding S.r.l. ei oma OEG aktsiaid.

Hetkel kuum