• Jaga lugu:

  Silicon Valley tippjuht esitas Trumpile väljakutse

  Reid HoffmanFoto: epa

  LinkedIni kaasasutaja Reid Hoffman teatas, et on nõus annetama USA veteranidele 5 miljonit dollarit, kui vabariiklaste kandidaat Donald Trump enne viimast presidendidebatti oma maksudeklaratsioonid avaldab.

  Hoffman nägi USA Mereväe 26aastase veterani Pete Kiernani algatust, milles ta kirjutas, et kingib iga annetatud dollari USA veteranidele, kui Trump avaldab oma maksudeklaratsiooni enne 19. oktoobrit ehk viimast presidendidebatti.
  Hoffman märkis, et kui Kiernan täidab oma eesmärgi, milleks on 25 000 dollarit, korrutab ta kogutud summa viiega, olles nõus maksimaalselt annetama 5 miljonit dollarit. “Kuna Trump hiilib sellest kohustusest kõrvale, peame me näitama, kuidas me vastutustunnet ning läbipaistvust tegelikult hindame,” vastas Hoffman küsimusele, miks ta algatuses osaleda otsustas. Hoffman pole kusjuures ametlikult öelnud, kumba kandidaati ta pooldab.
  Juulis kirjutas üle 100 Silicon Valley liidri alla kirjale, kus Donald Trumpi nimetati “katastroofiks innovatsioonile”. Ainsa Silicon Valley tippjuhina on oma toetust Trumpile avalikult üles näidanud Facebooki juhatuse liige Peter Thiel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Senat on heaks kiitmas Bideni taristu plaani
USA senat liigub sel nädalal 550 miljardi dollari suuruse taristuplaani vastuvõtmise poole, mis oleks aastakümnete suurim avaliku sektori kulutus avalikeks töödeks, vahendab Bloomberg.
USA senat liigub sel nädalal 550 miljardi dollari suuruse taristuplaani vastuvõtmise poole, mis oleks aastakümnete suurim avaliku sektori kulutus avalikeks töödeks, vahendab Bloomberg.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.