• Jaga lugu:

  Samsung tuli välja klapiga telefoniga

  SamsungFoto: EPA

  Lõuna-Korea tehnoloogiagigant Samsung andis taas välja klapiga telefoni, vahendab CNBC.

  Näib, et Samsung G-9298 on esialgu küll saadaval vaid Hiinas. Telefonil on kaks 4,2-tollist ekraani. Telefonil on 12megapiksline tagakaamera ning 5megapiksline esikaamera. Telefon peaks töötama Androidi operatsioonisüsteemil, kuigi Samsung pole selle kohta veel ametlikult midagi teada andnud.
  Kuigi klapiga telefon võib tunduda veidi aegununa, on asjaosaliste teadmiste kohaselt telefoni pandud nii mitmeidki vidinaid ja funktsioone, mida kasutatakse Samsungi lipulaeval Galaxy S8-l. Näiteks saab telefoni juhtmevabalt laadida, sel on sõrmejäljesensor ning ka Samsung Pay funktsioon.
  Kõige selle juures tasub märkida, et G-9298 näol pole tegu päris esimese klapiga telefoniga üle aastate. Selle aasta alguses andis Samsung Hiinas välja veel teisegi klapiga telefoni W2017. Suure tõenäosusega on Samsungi eesmärk tulla vastu neile inimestele, kellele nutitelefon ei meeldi või mingil põhjusel ei sobi. See suurendab hiljem aga tõenäosust, et kui inimene peaks tahtma endale järgmisena soetada nutitelefoni, ostab ta just Samsungi oma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Tallinki konkurent paneb Lätti suurema praami käima
Rootsi laevafirma Stena Line paneb Ventspilsi ja Nynäshamni vahet käima kaks uut parvlaeva.
Rootsi laevafirma Stena Line paneb Ventspilsi ja Nynäshamni vahet käima kaks uut parvlaeva.
Suur intervjuu: kriis näitas, et ei tohi inimesi oma hirmudega üksi jätta
See kriis näitas, et inimesi ei tohi jätta üksi oma kahtluste ja hirmudega, rääkis Eesti Teaduste Akadeemia president Tarmo Soomere, kelle hinnangul juhiti Eestis koroonakriisi üldiselt päris asjalikult.
See kriis näitas, et inimesi ei tohi jätta üksi oma kahtluste ja hirmudega, rääkis Eesti Teaduste Akadeemia president Tarmo Soomere, kelle hinnangul juhiti Eestis koroonakriisi üldiselt päris asjalikult.