• Jaga lugu:

  Baltika panustab Soomes e-müügi kasvule

  Baltika kauplusFoto: Baltika Grupp

  Baltika Grupp avab detsembris Espoos Iso Omena kaubanduskeskuses uudse kontseptsiooniga pop-up poe, mille eesmärk on toetada Baltika e-poe Andmorefashion.com kasvu Soome moeäri turul.

  Baltika Grupi juhatuse esimehe Meelis Milderi sõnul näeb grupp peamise kasvumootorina müügitulude suurenemist läbi ekspordi ja e-müügi. Selle aasta esimese üheksa kuu jooksul kasvas ettevõtte hulgi- ja frantsiisimüük 7% ja oli 5,4 miljonit eurot, e-poe Andmorefashion.com müük on aasta üheksal kuul kasvanud 38%, ületades miljoni euro piiri.
  Baltika Grupi brändid on Soome turul esindatud 2013. aastast, suurima käibega moebrände Montonit ja Mosaici müüakse 19 Aleksi13 ja Haloneni kaubamajas.
  Pilootprojektile on planeeritud pool aastat ning selleks avatakse detsembris Soomes Espoos Iso Omena kaubanduskeskuses pop-up pood. "Kui pilootprojekt osutub edukaks, näeme Soomet edaspidi lisaks Eestile, Lätile ja Leedule kui meie ühte olulist turgu," täiendas Milder.
  Baltikale kuulub viis moemärki – Monton, Mosaic, Baltman, Bastion ja Ivo Nikkolo. Baltika jaekaubandusvõrgus on 93 brändipoodi Eestis, Lätis ja Leedus, lisaks on e-pood Andmorefashon.com, mis tarnib kaupa 44 riiki.
  Baltikas töötab Balti riikides kokku üle 1000 töötaja. Grupi aktsiad on noteeritud Tallinna Börsil, mis kuulub NASDAQ OMX gruppi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nokia kasumiüllatus julgustas analüütikuid hinnasihte tõstma
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Pfizer ja Moderna tõstsid koroonavaktsiini hinda
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Kirju taustaga ärimees sai maksuameti üle väikese võidu Kohtuvaidlus on kestnud pea 10 aastat
Eile jõudis järgmisesse etappi Toomas Tammele kuuluva ettevõtte T.R. Tamme Auto pea kümne aasta eest alanud kohtuvaidlus maksuametiga. Tamm on pikalt üritanud tõestada, et ta pole maksupettuses osalenud ning nüüd tühistaski kohus suurema osa nõudest, kuigi pettuse toimumises ei kahtle.
Eile jõudis järgmisesse etappi Toomas Tammele kuuluva ettevõtte T.R. Tamme Auto pea kümne aasta eest alanud kohtuvaidlus maksuametiga. Tamm on pikalt üritanud tõestada, et ta pole maksupettuses osalenud ning nüüd tühistaski kohus suurema osa nõudest, kuigi pettuse toimumises ei kahtle.