Mait Kraun • 19. veebruar 2018 kell 11:34

Börsihai mängijad sõidavad tõusuga kaasa

Mängu võitja koos kaaslasega lennutavad Äripäev ja LHV järgmise aasta mais USAsse maailma edukaima investori Warren Buffetti juhitud Berkshire Hathaway aktsionäride koosolekule.  Foto: Anti Veermaa

"Börsihai" mängijad jäid möödunud nädalal S&P 500 indeksile alla, aga nii mõnigi investor näitas väga korraliku tootlust, kirjutab LHV finantsportaal.

Turgudel oli positiivne nädal ja see kajastus ka "Börsihai" mängijate portfellis – keskmine portfelli kasv ulatus 2,39 protsendini. Tõsi, Standard & Poor’s 500 indeksi 4,3protsendilisele tõusule jäid paljud siiski alla.

Esikohal on juba 18. nädalat järjest Mikk Talpsepp, kelle portfell „jaanuar“ kasvas nädala jooksul 12,68 protsenti. Esikümne mängijate hulgas oli suurima tootlusega Rode Robert Tedrema, kelle tootlus oli 25,78 protsenti.

Teisel kohal on edetabelis Urmas Nõgu ja kolmandal kohal Rode Robert Tedrema. Nad jäävad liidrist maha vastavalt 82 352 ja 131 829 euroga. Investor Toomas asub 287 704 euroga 607. kohal.

Mitmed osalejad on otsustanud mängu käigus mõõtu võtta ka võistkonnasiseselt. Suurimad võistkonnad väljaspool LHV ja Äripäeva töötajaid on EBS 37 liikmega, FTE 10 liikmega ja Investeerimisklubi 8 liikmega.

Hetkel kuum