Äripäev • 28. veebruar 2019 kell 14:17
Börsiuudised
Ainult tellijale

Luminor kaotas kasumis

Äsja Baltikumis suurkoondamise välja kuulutanud Luminor duubeldas 2018. aastal kasumi.

Sel aastal kavatseb Luminor koondada 800 töökohta, praegu on kontsernil Baltikumis umbes 3000 töötajat.  Foto: Andras Kralla

Neljandas kvartalis kahanes Luminori puhaskasum 9,2 miljonilt 0,6 miljonile eurole, seda eelkõige dividendidelt makstud tulumaksu tõttu. „2018. aastal nägime, et Luminori finantstulemused püsisid kõigis Balti riikides tugevad ja näitasid kasumlikkust kogu aasta jooksul,“ kommenteeris Luminor Bank ASi tegevjuht Erkki Raasuke. „Luminori hoiuste kogumaht kasvas 2018. aastal 7,6% ja klientide laenumaht kahanes võrreldes 2017. aastaga 1,7%, samuti on paranenud laenude-hoiuste suhtarv.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum