Anu Lill • 31. oktoober 2019 kell 14:36
Börsiuudised
Ainult tellijale

Altria kasum ületas analüütikute ootusi

Sigaretitootja Altria aktsia läks täna börsi eelturul väiksele tõusule, kui ületas kolmandas kvartalis kasumi- ja tuludeootused, teatades samas, et hindab alla e-sigaretitootjasse Juul tehtud investeeringust 4,5 miljardit dollarit.

Altria hindas e-sigaretitootjasse Juul tehtud investeeringu 4,5 miljardi dollari võrra alla, kuna Juul on regulaatorite suureneva surve all mõne toote halbade tervisemõjude tõttu, millega kaasnes nende müügikeeld USAs.   Foto: Reuters/Scanpix

Altria omandas mullu detsembris e-sigaretitootjas Juul 35protsendise enamusosaluse, kulutades sellele 13 miljardit dollarit, mida analüütikud hindasid ebatavaliselt kõrgeks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum