Liina Laks • 12 veebruar 2020
Börsiuudised
Ainult tellijale

Eestlasi ootab 130miljoniline rahasadu

Maksu- ja tolliameti maksude osakonna juhataja Evelyn Liivamägi ning avalike teenuste valdkonnajuht Sander Aasna tänasel pressikonverentsil.  Foto: Liis Treimann

Kuigi maksu- ja tolliametit tüütavad kümned tuhanded inimesed, kes igal aastal ilmaasjata tuludeklaratsioone esitama tõttavad, kehtib rusikareegel: kui tunned, et on vähegi võimalust midagi tagasi saada, vajuta deklaratsiooninuppu.

Kokku on Eesti eraisikutel oodata enam kui saja miljoni euro suurust rahasadu: maksu- ja tolliamet prognoosib, et inimesed peavad neile pärast tulumaksudeklaratsioonide esitamist juurde maksma 13 miljonit eurot. Nemad aga Eesti rahvale – 147 miljonit eurot.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum