Anu Lill • 15. juuni kell 14:07
Börsiuudised
Ainult tellijale

Madis Toomsalu võtab üle Rain Lõhmuse koha LHV Finance'i nõukogus

Madis Toomsalu alustas 2007. aastal ASis LHV Pank aktsiaanalüütikuna. Peale pangalitsentsi saamist 2009. aastal asus Toomsalu tööle krediidianalüütikuna ja 2011. aastal sai temast krediidianalüüsi osakonna juht. 2012. aastal sai Toomsalust panga krediidijuht ja krediidikomitee liige ning 2014. aastast krediidikomitee esimees.  Foto: Liis Treimann

LHV Group teatas täna börsile, et plaanib alates 26. juunist valida LHV Finance ASi uueks nõukogu liikmeks Madis Toomsalu.

Muudatus on tingitud LHV juhtimisstruktuuri ühtlustamisega, mistõttu astub Rain Lõhmus ASi LHV Finance nõukogu liikme kohalt tagasi. AS LHV Finance tegeleb järelmaksu ja väikelaenu väljastamisega. Ettevõtte nõukogusse kuuluvad veel Erki Kilu, Jaan Koppel ja Veiko Poolgas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum