Äripäev • 5. november 2020 kell 8:15
Börsiuudised
Ainult tellijale

Inbanki laenuportfell kasvas viiendiku

Inbanki juhatuse esimees Jan Andresoo.  Foto: Arno Mikkor

Inbanki teatas, et panga 2020. aasta kolmanda kvartali puhaskasum oli 1,45 miljonit eurot ja aasta esimese üheksa kuu puhaskasumiks kujunes 4,2 miljonit eurot. Panga laenuportfell kasvas 2019. aasta kolmanda kvartaliga võrreldes 21% ja oli 374 miljonit eurot.

Inbanki juhatuse esimehe Jan Andresoo sõnul taastusid müügimahud oodatust kiiremini ja kolmas kvartal lõppes selgelt positiivse noodiga. „Kvartal oli väga tempokas ja sündmusterohke, kindlasti oodatust edukam. Nägime juba teise kvartali lõpus esimesi kaubanduse taastumise märke ja kolmandas kvartalis tegi järelmaksu müük korraliku kasvu,” rääkis Andresoo.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum