Investor Toomas: teeks O'Learyt?

Foto: Reuters/Scanpix
Liina Laks • 23. juuni 2017 kell 5:00
Investor
Ainult tellijale

Kui lugesin, kuidas Ryanairi juht Michael O'Leary 72 miljoni euro eest aktsiaid müüs, meenus mullegi, et Ryanairist on osa kasumit veel võtmata.

Investeerimise puhul on tõisasi see, et milleski ei saa päris kindel olla. Umbes aasta tagasi ostsin juurde 360 Ryanairi aktsiat hinnaga 11 eurot tükk. Ning jaanuaris müüsin maha 442 aktsiat, kui selle hind liikus 14,68 euro peal. Toona õnnitlesin end korraliku kasumi võtmise eest. Kuigi fundamentaalanalüüs näitas, et Ryanair oli ka viimase müügi ajal väga hea ettevõte, millel on tugev tulevikupotentsiaal, ei uskunud ma väga, et aktsia nõnda käituma hakkab, nagu ta viimaste kuude jooksul käitus. Nüüd näen, et sõrm läks liiga vara päästikule.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum