investor Toomas • 26. september 2017 • 1 min
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: naftaturule trügivad pullid

Naftatoru Türgi Ceyhani sadamas
Naftatoru Türgi Ceyhani sadamas  Foto: Scanpix/Reuters

Statoili aktsia on mul portfellis kosunud - juuli madalaimast punktist pea 18 protsenti. Muuhulgas selle investeeringu pärast hoian naftaturul silma peal ja kirjutan nüüd ka siin, et turult on hakanud tulema rõõmsamaid uudiseid.

Jälle saab lugeda pealkirju, et pullid on naftaturul tagasi. Brenti nafta hind on sel nädalal käinud kahe aasta kõrgeimal tasemel, noolides juba psühholoogiliselt olulist 60 dollari piiri barrelist. See on 2014. aasta tipust pikalt maas, kuid ärme unustame, et 2016. aasta alguses oli nafta hind 30 dollari kandis.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt