investor Toomas • 22. jaanuar kell 14:19
Investor Toomas
Ainult tellijale

Kuidas ma Tesla rallist jätkuvalt osa saaksin?

Hiina akutootja akut kasutatakse mitmes Euroopa tootjate autodes, sealhulgas Volkswageni omades.  Foto: Imago Images/Scanpix

Uuel aastal olen mõelnud, kuidas saaksin elektriautode buumist kasu ajal, mil tootjate aktsiahinnad on kerkinud meeletutesse kõrgustesse. Kavalusega võtsin ette autotootjate ühe põhikomponendi akud.

Eelmisel aastal võtsin portfelli spekuleerimise mõttes Tesla aktsia ning sain osa suurest elektriautode tootjate rallist, mis minu jaoks kestis küll vaid mõne kuu. Elektriautode tootjate aktsiad on praegu kuum trend ning tehtud on pööraseid kasve, mis paneb mind mõtlema, kuidas sellest ikkagi jätkuvalt osa saada. Võtsin ette elektriautode ühe tähtsama osa, milleks on aku, ning mängin mõttega, et miks mitte saada osa trendist akutootjate abil. Järjest enam autotootjaid vaatavad rohelisema tuleviku poole ning turgu akutootjatel jagub.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum