Marko Lepik • 3. mai kell 8:38
Juhtimine
Ainult tellijale

Aednikust juht armastab oma kunstnikke ja sõdureid võrdselt

Hullumeelsed uuendused on ühtaegu haprad ja riskantsed, vajades õigeid tingimusi. Teades, millise struktuuri juures siirdub organisatsioon loovusest stabiilsusse, saab luua heade pööraste ideede kasvuks soodsa pinnase.

Bahcall soovitab ettevõttes “kunstnikud” ja “sõdurid” kui kahe eri faasi ilmingud eraldada. Ühed tagavad pööraste ideede sünni, teiste ülesandeks on aga uut tähelendu jahtides organisatsiooni jätkusuutlikkus tagada.  Foto: Unsplash

Safi Bahcall toob meie ette lennuka sünteesi näiliselt täiesti erinevatest valdkondadest. Ta ühendab „Pöörastes ideedes“ ajaloo ja äri ideedega füüsikast ning toob näiteid, kuidas on õnnestunud inertseid organisatsioone edukalt uuenduslikult käituma panna, ühendades selle faasisiirde mõistega, mis kirjeldab, kuidas aine läheb ühest olekust üle teise.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum