Äripäev • 18. mai kell 14:08
Juhtkiri
Ainult tellijale

No lendame siis riigi tuules, ajutiselt

Foto: Anti Veermaa

Euroopa majanduse taasavanedes peaksime võimalikult kiiresti tooma Tallinna uuesti lennukaardile ning riigi kontrollitav lennuettevõte, sellisena nagu ta meil parasjagu on, tuleb panna ka muutunud oludes tööle selle eesmärgi teenistuses, milleks ta õieti loodud on ehk ühenduste tagamiseks, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Ajal, mil sisustatakse isolatsiooniaja järel mõisteid, nagu "turismikoridor" ja "uus normaalsus", teame täiendava analüüsitagi, mis kunagi ei muutu: Eesti geograafiline ja geopoliitiline asend. Kuitahes kõvasti on koroonakriis soodustanud e-lahenduste arengut alates üldisest suhtumisest kaugtöösse, valdkonnas, kus me armastame end vaadelda pioneeridena, oleme füüsiliselt edaspidigi Euroopa perifeeria ning ühenduste kvaliteet mõjutab otseselt ka meie ärilist võimekust. Kui olukord viirusega pakub võimaluste aknaid, tuleb neid ka kasutada.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum