Karli Lambot • 2. november 2012 kell 4:12

Karli Lambot: kus laastab orkaan Parts järgmisena?

Mul tuleb külm higi seljale, kui mõtlen, kuidas Juhan Parts energeetikas ja muudes muudes majandusharudes askeldab ja numbreid kokku lööb, kirjutab ACE Logistics Group ASi nõukogu esimees Karli Lambot.

Mees pole kunagi ettevõtluses kätt proovinud, kuid pajatab ladusasti ärimudelitest ning elujõulistest strateegiatest. Ammu oleks pidanud aru saama, et see on vaid sisutühi kelkimine ning mees ei vääri majandusministri kohta. Siiski tean, et tulgu mis tuleb, tagasi ei astu ta mingil juhul. Sest toiduahel on suur, kõiki kliente on vaja elus hoida, ministri  kaaskond võib nälga jääda, poliitilised juhtimisskeemid kokku kukkuda. Ei, vastutust ei võta!

Missugune on Juhan Partsi vastutus Estonian Airi tabanud katastroofis, seda loe reedesest Äripäevast.

Hetkel kuum