Triniti eetris: haldusreformi üllatused ettevõtjatele

20. september 2017, 10:00
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170917/BROADCAST/170919677/AR/0/haldusreform.jpg

Haldusreform on avalikkuses risti ja põiki läbi räägitud, ent vähe on juttu olnud sellest, mida toob kaasa uus olukord ettevõtjatele, kes peavad alatasa kohalike omavalitsustega asju ajama. Seda saab teada seekordsest saatest "Triniti eetris".

Üks haldusreformi kõrvalmõjusid on maavanemate kadumine, mis omakorda tähendab, et nende ülesanded jagunevad omavalitsuste ja ministeeriumite vahel. Ettevõtjatele tähendab see, et palju asjaajamisi muutub, maakonnas asuva maavanema asemel võib vajaliku loa anda hoopis ministeeriumi ametnik, kes on kaugel ega tunne kohalikke olusid. Mida see kõik endaga kaasa toob ja kuidas võimalikult valutult muutused üle elada? Sellest räägib saates advokaadibüroo Triniti advokaat Sandor Elias.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2017, 21:42

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing