29. jaanuar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Miks oli valitsuse maksuplaan kui torge ribidesse?

Foto: Shutterstock

Miks oli 2017. aasta kevadel osade jaoks valitsuse tegevus maksurindel nagu vikatiga ribidesse torkimine, selgus läinud aprillis eetrisse jõudnud saatest. 2017. aasta kevadel tekkis terav vastasseis valitsuse ja ettevõtjate vahel.

Maksude ja riigi plaanide üle selles vallas arutlesid Dmitri Jegorov (rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsler), Mait Palts (kaubanduskoja juht), Kadri Simson (majandus- ja taristuminister) ja Aivar Sõerd (riigikogu liige). Vestlusring oli salvestus mulluselt Pärnu finantskonverentsilt ja seda juhtis Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt