9. märts • 1 min
Jaga lugu:

Aadu Polli, töötav tudeng ja tipptennisisti investeering eestlastesse

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel
Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel  Foto: Andras Kralla

Hommikuprogrammis on sel korral kolm külalist - töötav tudeng Karl Andreas Sprenk, tselluloositehast rajav ettevõtja Aadu Polli ning äsja oma finantstehnoloogiaettevõttesse Investly rahastuse maailmakuulsalt tipptennisistilt Andy Murraylt saanud Siim Maivel.

Lisaks tuleb hommikuprogrammis juttu börsitoimetuse ajakirjaniku Liina Laksiga maailma väärtpaberi- ja rahaturgudelt toimuvast ning mängime ka lõiku värskest "Uus Maa kinnisvarasaatest". Hommikuprogrammi veavad Meelis Mandel ja Kadri Põlendik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt