27. märts 2018 • 1 min
Jaga lugu:

2016. aasta edukaimad

Erply juht Kristjan Hiiemaa  Foto: Veiko Tõkman

Meenutame kolme kaks aastat tagasi ilmunud TOPi.

Esimesena pilk advokaadibüroode käibe TOPile ehk saatest selgus, kui hästi elasid advokaadid 2016. aasta suvel. Teisena tuletame meelde 2016. aasta Rikaste TOPi. Lisaks Rikaste TOPi põnevatele paladele rääkisid saates idufirma Erply asutaja Kristjan Hiiemaa sellest, mida teeks miljoni euroga ning miks ettevõtja Tiit Pruuli tahaks olla hoopis tarkuse edetabelis. Kolmandaks meenutame, mida sai välja lugeda Äripäeva Palga TOPist, mis tõi avalikkuse ette enim juhtidele ja töötajaile palka maksnud firmad.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt