Aivar Hundimägi • 29. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kas koduomanikud pagevad kesklinnast ja Viimsist?

Jaanus Laugus  Foto: Eiko Kink

Esimese kvartali eluaseme hinnaindeks näitas, et korterite hinnad kasvavad kiiremini Tallinna ümbruses ning Pärnus ja Tartus.

Tallinnas ja Viimsi vallas müügis olevatest eramutest ligi pool asuvad Pirital ja Viimsis. Kas hinnaindeks ja müügikuulutused viitavad sellele, et inimesed kolivad ära Tallinna kesklinnast ning Viimsi vallast või on neil faktidel hoopis teised põhjused, sellest rääkisid Uus Maa partner ja juhatuse esimees Jaanus Laugus ning Uus Maa analüütik Risto Vähi, kes tegid ka ülevaate kinnisvaraturul toimuvatest hinnaliikumistest. Saatejuht on Aivar Hundimägi.

Saadet toetab Uus Maa kinnisvarabüroo.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt