7. detsember • 1 min
Jaga lugu:

Moodsast teholoogiast ärikinnisvaras

Kristjan Ploompuu ja Eduard Sorokin Uus Maa Kinnisvarabüroost
Kristjan Ploompuu ja Eduard Sorokin Uus Maa Kinnisvarabüroost  Foto: Liis Treimann

Äripäeva raadiosaates „Kinnisvaratund“ rääkisime seekord innovatsioonist ärikinnisvaras. Millised tehnoloogilised lahendused ja vidinad välja mõeldud on, et hoone toimiks efektiivsemalt ja klient tunneks end mugavamalt?

Stuudios läks fantaseerimiseks, kuhu tehnoloogia edasi areneda võiks. Saates jagasid oma mõtteid Uus Maa Ärikinnisvara OÜ tegevjuht Kristjan Ploompuu ja maakler Eduard Sorokin. Saadet juhtis Kristi Kool.

Saadet toetab Uus Maa Kinnisvarabüroo.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt