Liis Amor • 20 märts 2019

Peamised õigusalased nõuanded alustavale ettevõtjale

Triniti vandeadvokaat Ergo Blumfeldt (vasakul) ning idufirma Timey juhid Laurent Läheb (keskel) ja Martin Möllits (paremal).  Foto: Liis Amor

Äripäeva raadio saates "Triniti eetris" oli juttu alustava ettevõtte jaoks peamistest õigusküsimustest, mis puudutavad intellektuaalset omandit, kaubamärki, ärisaladuse kaitset ja osanikevahelisi suhteid.

Tutvusime start-up'iga Timey, mis pakub tarka toidupakendile kleebitavat „parim enne“ indikaatorit, külas olid ettevõtte juhid Martin Möllits ja Laurent Läheb ning neid õigusküsimustes nõustav Triniti vandeadvokaat Ergo Blumfeldt.

Saadet juhtis Liis Amor.

Saade valmib koostöös advokaadibürooga Triniti.

Kuula värsket „Triniti eetris“ saadet Äripäeva uuest podcastide keskkonnast.

Hetkel kuum