Birjo Must • 19. juuli 2019 kell 9:39

Swedbanki juht annab aru

Olavi Lepp sai Swedbank Eesti üksuse juhiks kuu aega tagasi, kui nõukogu otsustas tagandada ametist Robert Kiti ning määrata Lepa kohusetäitjaks.  Foto: Liis Treimann

Reedeses hommikuprogrammis võtame luubi alla pankade majandustulemused, mis on aktsionäride tuju sel nädalal korralikult alla viinud. Stuudiosse tuleb Swedbank Eesti peadirektori kohusetäitja Olavi Lepp, kes räägib olukorrast nii Eesti suurimas pangas kui ka pangandusturul üldiselt.

Räägime ka siseminister Mart Helme plaanist muuta võõrtööjõudu palkavate ettevõtete elu karmimaks. Miks näiteks elektroonikatööstus selle sammu eest tõsiselt hoiatab, selgitab elektroonikatööstuse liidu tegevjuht Arno Kolk.

Lisaks uurime, miks rajavad ettevõtted üha enam isiklikke päikeseelektrijaamu ja kas need pikaajaliselt ka ära tasuvad. Oma kogemust jagab Levira juhatuse esimees Tiit Tammiste.

Hommikuprogrammi veavad Priit Pokk ja Birjo Must.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum